DOBRO

Što su DOBRO 1, 2, 3 i 4?

Što su DOBRO 1, 2, 3 i 4?

DOBRO su čokolade sa zanimljivom pričom jednog gradu, vrhunske kvalitete te predstavljaju pravi odabir za istinske gurmane i sladokusce. 

DOBRO za Lošinj

DOBRO za Lošinj

Napravili smo nove čokolade DOBRO (DOBRO 5 i DOBRO 6) personalizirane za naručitelja Jadranka trgovinu d.o.o. Kako je riječ o društvu na Lošinju njihov glavni motiv je Apoksiomen. Ove čokolade možete od sada naći ekskluzivno u gradu Mali Lošinj.

Kolekcija

Naša kolekcija

Čokolada DOBRO 4

Čokolada DOBRO 4

Čokolada DOBRO 4 je sljedeći proizvod u kategoriji DOBRO. DOBRO 4 promovira grad Split i svu njezinu povijest na jednom mjestu. Priča grada Splita može se naći na certifikatu unutar ambalaže proizvoda DOBRO.

Čokolada DOBRO 3

Čokolada DOBRO 3

FABULA CROATICA ponosno predstavlja bijelu čokoladu DOBRO 3 kojom se promovira priča o gradu Zagrebu. Njegov opis kao bijelog Zagreba razlog je spajanja s bijelom čokoladom.

Edukacija kroz užitak

Edukacija kroz užitak

Ovo je priča o novoj kategoriji proizvoda, prehrambenim proizvodima DOBRO projekta FABULA CROATICA. FABULA CROATICA DOBRO je proizvod koji promiče kulturne vrijednosti. S čokoladom DOBRO pored vrhunskog užitka, kulturna se baština približava širokom krugu ljudi. 

Čokolade s pričom

Čokolade s pričom

U pričama koje se opisuju kroz ovaj proizvod (pričama o glazbi, likovnoj umjetnosti, znanosti, gospodarstvu, običajima i svakodnevnom životu ljudi koji su činili određeni grad) svatko će moći pronaći dio za sebe, u njima pronaći ono što ćete moći povezati sa svojom vlastitom svakodnevicom.

Ime DOBRO

Ime DOBRO

Kategorija prehrambenih proizvoda projekta FABULA CROATICA dobiva naziv prema četvrtom glagoljskom slovu DOBRO. Glagoljsko slovo DOBRO odgovara latiničnom slovu "D". Simbolika koja stoji iza slova DOBRO povezana je s osobinama srdačnosti, ljudskim osjetilima i spoznajom. S obzirom da se radi o čokoladi, simbolika koja stoji iza slova DOBRO izjednačena je s njezinim karakteristikama. Slovo DOBRO stoji i na petom mjestu glagoljske azbuke pa tako ono označava i odličan proizvod.

Glagoljica kao prepoznatljivi element

Glagoljica kao prepoznatljivi element

Pismo i jezik su najvažnije odrednice kulture jednog naroda, a kako je glagoljično pismo vizualni kôd projekta FABULA CROATICA, ono je izabrano kao prepoznatljivi dio čokolade DOBRO.

Identitet se nastavlja

Identitet se nastavlja

Crvena linija se kao jedan od glavnih vizualnih elemenata projekta FABULA CROATICA proteže i kroz ovaj proizvod. 

Komunikacija proizvoda

Komunikacija proizvoda

Pored jezika i pisma narod čini jednu kulturu, jedno društvo i jednu državu, te bez njega kultura nije održiva. Kako se ne bi zaboravile osobe koje su svojim radom i stvaralaštvom doprinjeli boljitku svijeta, ovim proizvodom promiču se njihova imena.

Proizvedena u Hrvatskoj

Proizvedena u Hrvatskoj

Čokolade DOBRO opskrbljene su iz čokolaterije u Hrvatskoj. Izrađena je od najukusnijeg kakaovca i drugih visoko kvalitetnih sirovina. 

Fabula za svakoga

Fabula za svakoga

U svakoj čokoladi možete pronaći priču na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku u kojoj se nalaze informacije preko kojih se upoznajete s kulturnim vrijednostima grada kojeg proizvod DOBRO predstavlja. 

Pogled u budućnost

Pogled u budućnost

Svakom novom okusu dodijelit će se nova priča iz nekog grada pa se tako omogućuje i njihovo sakupljanje.