Aplikacija za slanje čestitki

Aplikacija za slanje čestitki

Pošaljite svoje selfie koje ste napravili pomoću GLOGENE, mobilne aplikacije za stvaranje čestitki i stvorite prava mala umjetnička djela. Pošaljite čestitku Vašim najdražima, prijateljima, kolegama ili rodbini odmah u zemlju iz koje dolazite. Preuzmite je sa Google Play trgovine!

Stiglo je nekoliko novih motiva u GLOGENU

Stiglo je nekoliko novih motiva u GLOGENU

Promocija posebnog mjesta

Promocija posebnog mjesta

Birajte motive koje želite

Birajte motive koje želite

U suradnji sa turističkom zajednicom općine Sveti Filip i Jakov svatko ima mogućnost poslati razglednicu s motivima vezanim baš za to mjesto. Među tridesetak motiva moći ćete odabrati i motive posebno vezane uz mjesto Sveti Filip i Jakov. Ukoliko i Vi želite imati posebne motive na GLOGENI kontaktirajte nas na info@fabula-croatica.com.

Bozic

GLOGENA predstavlja jedan od načina kako možete napraviti vizualno privlačnu i zabavnu uspomenu i trenutno je podijeliti sa svakim.

Odaberite ilustraciju

Odaberite ilustraciju

Napravite selfie i dizajnirajte privlačne uspomene s jednim od ponuđenih motiva iz galerije u mobilnoj aplikaciji. 

Napravite selfie

Fotografirajte se na koncertu, s Vašim receptima, prijateljima, na plaži ili bilo gdje druge, kombinirajte ih sa ilustracijama iz glaerije aplikacije i stvorite prava mala umjetnička djela.

Tajanstveno pismo

Tajanstveno pismo

Napišite Vašu poruku istovremeno na dva pisma, na neobičnom pismu glagoljici i latinici te im pomoću jednostavnog gumba zamijenite redoslijed po vašoj želji. Zanimljivom pismu promijenite boju ili njezinu debljinu.

Hijerarhija pisma

Hijerarhija pisma

Pomoću GLOGENE možete promijeniti font i boju fonta na čestitki te zamijeniti njihovu hijerarhiju (latinicu nad glagoljicom i obrnuto). Tako možete istaknuti Vašu poruku na način koji želite.

Trenutno slanje

Trenutno slanje

Nakon što dizajnirate Vašu personaliziranu čestitku, možete je istog trenutka poslati bilo kome, bilo gdje, na bilo koji način. To možete učiniti pomoću instaliranih aplikacija na Vašem mobitelu. Šaljete li razglednicu putem MMS, objave na Facebooku, poruke na Viberu ili WhatsAppa, sve to možete učiniti putem GLOGENE.

Odličan suvenir

Odličan suvenir

Ako želite sa sobom ponijeti uspomenu iz Vama nezaboravnog mjesta ili s nezaboravnog događaja te je poslati Vašem prijatelju putem MMS-a, e-maila ili društvenih mreža, GLOGENA je idealna aplikacija za Vas.

Za najljepše trenutke

Za najljepše trenutke

Stvorite nešto posebno i zapamtite mjesto odmora još boljim.

Najbolja uspomena

Najbolja uspomena

Želite li nekome pokazati kako kako Vam je bilo na koncertu, odmoru ili pokazati neki Vaš posebni trenutak, GLOGENA je najbolja za Vas.