Nakit HVALA

Što je nakit Hvala?

Što je nakit Hvala?

Nakit Hvala novi je proizvod projekta FABULA CROATICA. Njegova je posebnost mogućnost slaganja privjesaka na lančić i sastavljanje poruka po Vašoj želji. Komplet sastavljen od lančića i privjeska, uvijek možete nadograditi s novim privjeskom iz našeg asortimana. 

Kaucuk
detalji
privjesci
privjesci

Odaberite Vaš privjesak iz naše kolekcije.

Nosite Vašu poruku s ponosom

Nosite Vašu poruku s ponosom

Napišite ime svoje najdraže osobe, Vaš poseban trenutak, osobinu ili poklonite poseban nakit vama važnoj osobi.

Različite duljine, ista priča

Različite duljine, ista priča

Vaše poruke možete slagati horizontalno i vertikalno dodavanjem cilindričnih spojnica koji drže jednak razmak između Vaših privjesaka. Iste privjeske možete postaviti na lančić kraće duljine te dobiti narukvicu. U ponudi imamo narukvice, ogrlice te tzv. visilice. 

Jednostavno slaganje

Jednostavno slaganje

Ukoliko želite nadograditi Vašu ogrlicu ili narukvicu, samo postavite nove privjeske na lančić.

Na zadnji privjesak dodajte cilindričnu spojnicu potom postavite novi privjesak. Cilindrična spojnica omogućava razdvajanje privjesaka i držanje njihove udaljenosti. Ukoliko postavljate privjeske vertikalno slova se neće dodirivati.

Na isti način izvlačite privjeske i cilindrične spojnice iz lančića.

Dimenzije

Dimenzije

Dimenzija lančića standardne je dimenzije od 44,5 cm. Duljina narukvice je 19 cm. Visina privjeska je 8,5 cm. Veličine slova radimo i po narudžbi.

Vaše tajanstvene poruke

Vaše tajanstvene poruke

Poruke koje možete pisati s nakitom Hvala oblikovane su glagoljicom. Oblikovane su pismom s 1000 godina dugom povijesti, a čije svako slovo nosi određenu simboliku. Ova neobična slova tvore zanimljive oblike koje osim što će na Vama izgledati privlačno imaju značenje poznato Vama.

Bez kompromisa

Bez kompromisa

Nakit je izrađen od srebra finoće 925/1000. Privjesci s prikazom

slova glagoljice izrađeni su posebnim rezom fonta FC Epistula Croatica Ultra dizajniranog specifično za ovaj proizvod. Karakteristika reza je njegova konkavnost koja je prenesana na privjeske.

Gdje možete naći nakit HVALA?

Gdje možete naći nakit HVALA?

Nakit Hvala možete pronaći u centru Zagreba u Galeriji Link u Radićevoj 20, Zagreb. Ili ga direktno naručiti putem naše e-mail adrese info@fabula-croatica.com.

Pokazite identitet

Različite poruke

Različite poruke

Svako slovo nosi određenu simboliku, a može biti povezano sa Vašim događajima i važnim trenucima. U bilo kojoj prigodi možete zamijeniti privjeske s drugima, kako biste nosili drugu poruku.

Recite HVALA

Recite HVALA

Ovaj je nakit dobio ime po riječi 'hvala' kako bi se iskazala zahvala za napravljeno, proživljeno i dobiveno iskustvo. Bilo da se radi o poklanjanju ili nošenju vlastite poruke ovim nakitom, HVALA je podsjetnik da trebamo biti zahvalni za prilike koje dobivamo i ljude s kojima smo okruženi.

Pokažite svoj identitet i uljepšajte Vašu prisutnost. Kome ćete se Vi zahvaliti?